Sherlock Holmes vs Moriarty

BF410

Nové zboží

Detektivní úniková hra (nejen) pro fanoušky slavného detektiva

Skladem

489 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Blackfire

Detektivní úniková hra (nejen) pro fanoušky slavného detektiva.

Zaujměte místo Sherlocka Holmese, buďto sami, nebo s přáteli, a rozluštěte záhady, které jsou jedna podivnější než druhá: od hrůzostrašné sekty až k duchovi vašeho nejhoršího nepřítele, profesora Moriartyho!
Od Londýna z konce XIX. století až k Reichenbašským vodopádům ve Švýcarsku, jděte po stopách jednoho z největších detektivů a jednu po druhé řešte záhady, které pro něj připravil jeho úhlavní nepřítel!

Objevte 5 scénářů, které sledují červenou nit příběhu:
Variace Enigma - Části 1 a 2: Zachraňte život stovkám nevinných lidí během koncertu světoznámého skladatele Edwarda Elgara v Saint James Hall… kde hrozí výbuch!

Návrat do Reichenbachu: Kam až Sherlocka Holmese zavedou podivné šifrované zprávy, které obdržel Mycroft Holmes a členové Diogénova klubu?

Post Moriartem: Prozkoumejte skryté sídlo profesora Moriartyho, nejhoršího protivníka Sherlocka Holmese… Objevte jeho tajemství a vyhněte se smrtelně nebezpečným nástrahám!

Poslední řešení: Krádež tajemného papyru z Britského muzea, hrůzostrašné zjevení během seance a návštěva velmi podivné ženy, která je přesvědčená, že v jejím sídle straší… Pomozte Sherlocku Holmesovi vyřešit tuto poslední záhadu!

Jazyk CZ
Počet hráčů 1-6
Herní doba 60-90 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Sherlock Holmes vs Moriarty

Sherlock Holmes vs Moriarty

Detektivní úniková hra (nejen) pro fanoušky slavného detektiva

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru