Descent: Legends of the Dark

FFG349

Nové zboží

Kooperativní hra na hrdiny ze série Descent zasazená do světa Terrinothu .

Skladem

4 099 Kč vč. DPH

Share:

Legends of the Dark je hra ze série Descent, takže další hra na hrdiny zasazená do světa Terrinothu. Tentokrát je vedena digitální aplikací.

Léta vás vedly cesty po fantastickém světě Terrinothu. Kráčeli jste temnými lesy, stinnými  městy, prastarými kryptami i zamlženými bažinami. Teprve nyní se však odehraje příběh, ve kterém se vaše postavy mohou stát legendami. Společně se svými přáteli si zde budete moci ukout vaši vlastní legendu během dobrodružných putování po životem kypící říši Terrinothu. Descent: Legends of the Dark je kooperativní desková hra, ve které budete dobývat zlem zaplavené kobky a jeskyně, které bude ovládat digitální aplikace, která je již součástí hry a není třeba ji dokupovat. Hráč se zde stane nadějným hrdinou se svým vlastním herním stylem a schopnostmi. Společně se svými roztodivnými spolubojovníky pak zahájí dobrodružství, které bude vyprávěno skrze šestnáct misí zastřešené kampaní "Blood and Flame" (Krev a plamen). Během ní se budou muset postavit nemrtvím číhajícím v mlhách, démony posedlým barbarům z divočin i dalším, daleko horším, hrozbám. To vše bude doprovázet 46 trojrozměných dílků terénu a čtyřicet miniatur příšer, které patřičně dodají na atmosféře. Jednotlivé herní mise pak budou mít rozličné cíle a dohromady budou odhalovat velkolepý příběh celé kampaně.

Digitální aplikace do hry přináší oproti starším verzím hry zásadní změny. Poprvé se zde setkáme s nepřáteli, kteří upravují svoji taktiku dle hráčů. Dále tu máme komplexní síť statusových efektů, které aplikace spravuje. Hrdinové se přehledně pak rozvíjejí dle toho jaké možnosti si ve svénářích budou volit. Mezi scénáři vás pak čeká hromada dalších aktivit. Například výroba předmětů, nákupy ve městě či vylepšování výbavy. Kvůli tomuto množství herních změn pak tato verze Descentu není kompatibilní s předchozí verzí Journeys in the Dark ani s jejími rozšířeními.

Autor hry Kara Centell-Dunk, Nathan I. Hajek
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 120-180 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Descent: Legends of the Dark

Descent: Legends of the Dark

Kooperativní hra na hrdiny ze série Descent zasazená do světa Terrinothu .

Herní podložka pro hru Descent: Legends of the Dark

Podobné zboží

Roloval nahoru