FUSE: Countdown

RGS0064

Nové zboží

Samostatně hratelné rozšíření hry FUSE

Skladem

779 Kč vč. DPH

Share:

FUSE: Countdown je nový přírůstek do rodiny FUSE, který lze hrát jak samostatně, tak jako rozšíření pro původní hru FUSE!

Hra FUSE od Kanea Klenka, která byla původně uvedena na trh v roce 2015 jako jedna z prvních her společnosti Renegade, přinesla na stůl napínavou akci zneškodňování bomb v rychlé a jednoduché, ale mimořádně náročné kooperativní hře! Hra FUSE, která zabere pouhých deset minut na zahrání a několik minut na naučení, je atraktivní pro všechny typy hráčů!

Veteráni ve zneškodňování bomb ve hře FUSE si možná myslí, že původní hru ovládají na jedničku, ale hra FUSE: Countdown jim do cesty postaví nové překážky a zároveň jim poskytne několik skvělých nových nástrojů! Vícebarevné kostky, karty Spark, nové konfigurace a role - to vše přidává do hry nové prvky! Vícebarevné kostky mohou vyplnit místa obou barev, což umožňuje novou úroveň flexibility A výzvy!

Hra obsahuje:

- vícebarevné kostky - mohou vyplnit libovolnou barvu

- karty jisker - když nemůžete umístit kostku, namísto jejího hodu a odebrání související kostky si vytáhnete kartu jisker. Fungují jako minikarta bomby, kterou můžete splnit. Hru nemůžete vyhrát, pokud nejsou vyřešeny všechny aktivní karty Spark

- role - Každý hráč má speciální hráčskou sílu

- nové karty! Nové karty bomb využívající některé nové funkce/ikony

Autor hry Kane Klenko
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 10 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

FUSE: Countdown

FUSE: Countdown

Samostatně hratelné rozšíření hry FUSE

Podobné zboží

Roloval nahoru