Sleeping Gods

RRG010

Nové zboží

Příběhová kampaňová hra

Skladem

2 339 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Red Raven Games

Ve hře Sleeping Gods se vy a až 3 vaši přátelé ocitnete v roli posádky parníku Mantikora. Jste ztraceni v podivném světě plném exotických ostrovů, roztodivných postav a jediná cesta, jak nalézt cestu zpět domů je vypátrat mocné totemy a navrátit je bohům, kteří vás do téhle šlamastiky dostali.

Sleeping Gods je příběhová kampaň a každá hra může být tak dlouhá, jak chcete. Svůj postup si můžete zaznamenat do deníku, a pokračovat ve hraní jindy. Hra je hratelná jak ve více hráčích, tak i sólo. Dokonce můžete hrát pokaždé s jiným počtem hráčů. Váš cíl je najít alespoň 14 skrytých totemů. Během svého hledání objevíte nové země, vyslechnete nové příběhy a zapotíte se u nových zapeklitých úkolů. Ve hře se pohybujete díky svému atlasu. Každá jeho stránka představuje malou část světa, v němž se nacházíte. Jakmile dorazíte na okraj strany a máte v úmyslu pokračovat dále, prostě jen obrátíte na stránku vedlejší.

Sleeping Gods je jedna velká kniha příběhů. S každou lokací objevíte novou část dobrodružství, ukrytých pokladů a živých postav. Vaše rozhodnutí budou mít vliv nejen na příběh, ale i na vaše spojence. Pamatujte - to, že se vrátíte domů není jisté...

VIDEO: SLEEPING GODS TRAILER

Autor hry Ryan Laukat
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 90 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Sleeping Gods

Sleeping Gods

Příběhová kampaňová hra

Rozšíření příběhové kampaňové hry  Sleeping Gods
Rozšíření příběhové kampaňové hry  Sleeping Gods

Podobné zboží

Roloval nahoru