Pacific War: The Struggle Against Japan, 1941-1945

GMT019

Nové zboží

Válečná hra (Wargame) hra o tichomořské frontě druhé světové války

Skladem

3 099 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
GMT Games

Pacific War je strategická válečná hra, kde zažijete jak útok na Pearl Harbor i léto závěru války roku 1945. Kde se budete pohybovat na území Austrálie i Číny, Barmy i Havaje. Kde budete bránit Wake Island, vyloďovat se na Guadalcanalu i se stanete svědky poslední zoufalé obrany japonské domoviny.

Tato hra je první z tichomořské fronty, ve které se obrovský rozsah spojuje s důvtipnými pravidly a intuitivními herními mechanismy. Díky tomu se můžete nerušeně věnovat divoké akci a oceňovat při tom její historickou věrnost.

Hra Pacific War je pro každého, kdo byl kdy fascinován obrovitostí a zuřivostí tichomořských bojišť a nabízí mu prakticky nekonečnou paletu napínavých taktických situací. Obsahuje přes 2000 žetonů, které znázorňují důležité jednotlivé lodě, křižníkové divize, skupiny torpédoborců, stíhací letky i pozemní jednotky v měřítku od batalionů, přes divize až po pěchotní sbory. Všechny jednotky zde budou mít svůj vlastní strategickou hodnotu, která bude vycházet z jejich skutečných historických výkonů.

Pacific War je ze své podstaty schopná nasimulovat detailní útok na nákladní lodě (jak střídavý, tak vzájemný), noční útoky na moři (i s hydroplány, palebnou podporou a torpédovými salvami), velkoplošné pozemní ofenzívy (třeba v Malajsii, Barmě a Číně) a samozřejmě i vylodění (například na Jávě, Guadalcanalu nebo Leyte). Pokud tedy hledáte detailní a zároveň interaktivní simulaci války v Tichomoří v operačním měřítku, tohle je hra pro vás.

Autor hry Mark Herman
Jazyk ENG
Počet hráčů 2
Herní doba 60–6000 min
Minimální věk 16+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Pacific War: The Struggle Against Japan, 1941-1945

Pacific War: The Struggle Against Japan, 1941-1945

Válečná hra (Wargame) hra o tichomořské frontě druhé světové války

Podobné zboží

Roloval nahoru