Neznámá planeta

FIB060

Nové zboží

Sci-fi strategická desková hra

Skladem

1 649 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Fox in the Box
Buďte pozdraveni, kolonisté!
Jak jistě víte, matička Země již nedokáže poskytovat dost obživy pro nás všechny a je zapotřebí, abyste se chopili výzvy zajistit budoucnost lidské rasy.
1–6 kolonistů se nyní může pustit do soutěže o vybudování nejlepší planety za 70 minut.
Otočná vesmírná stanice S.U.S.A.N. dodává terraformační dílky na všechny kolonizované planety současně. Tato revoluční herní komponenta umožňuje rychlou přípravu, současné tahy hráčů a je i úložným prostorem na dílky v krabici!
Žádné čekání na tah: Díky otočné stanici obsahující nabídku dílků si mohou všichni hráči vybírat dílky současně, takže i ve vyšším počtu hráčů je hra svižná.
Víceúrovňová strategie: Sbírejte biokapsle rozeseté po planetě, čistěte místa po dopadu meteoritů, optimalizujte pokrok terraformace a co nejefektivněji stavějte dílky na planetu.
Plně asymetrická hra: Spárujte různé planety a korporace a vyzkoušejte 49 možných kombinací, přinášejících variabilitu i strategickou hloubku s přístupnými pravidly hry.
Hra je v provedení tzv. Hobby a obsahuje trojvrstvé desky hráčů a základní insert (existují tři varianty – Retail, kde jsou desky jednovrstvé a v krabici není žádný insert; Hobby, kterou nabízíme my a pak Deluxe, kde jsou navíc nějaké desky planet, pokročilé inserty a dřevěné žetony meteoritů a biokapslí jsou nahrazené plastovými).
Autor hry Ryan Lambert, Adam Rehberg
Jazyk CZ
Počet hráčů 1-6
Herní doba 70 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Neznámá planeta

Neznámá planeta

Sci-fi strategická desková hra

Podobné zboží

Roloval nahoru