Northgard: Země nepoznané

TLG114

Nové zboží

Strategická fantasy hra ze světa videohry Northgard

Skladem

1 709 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
TLAMA games

Hra Northgard: Země nepoznané, vycházející ze světa videohry Northgard zasazené do vikingských dob. Je plná dobývání a průzkumu. Každý hráč ovládá vikingský klan, který se snaží dosáhnout vítězství zejména obsazováním a držením nejcennějších území tohoto nového neobydleného kontinentu. 

Hra má přístupná pravidla a mechanismy, které umožňují rychlý a dynamický herní zážitek.

- V každém roce se hráči střídají na tazích prováděním svých akcí, aby přizpůsobili své strategie tahům soupeřů a nově objeveným územím.

Slávu (tj. vítězné body) lze získávat průzkumem, bojem, kontrolou a rozvojem území.

Jednotlivé odpovídající akce se hrají prostřednictvím karet, které mají hráči v ruce.

Na konci každého roku si každý hráč vybere novou kartu, aby si vylepšili svůj balíček, protože jejich klany vyvíjejí nové taktiky a technologie. 

Dobývání Northgardu vyžaduje také důmyslné hospodaření se zdroji, abyste mohli stavět nové budovy, zlepšovat efektivitu svých válečníků, vylepšovat své karty na ruce a rozšiřovat území svého klanu. V zimní fázi je toto hospodaření ještě obtížnější, protože musíte své válečníky krmit, aby byli zdraví a spokojení. 

Tempo hry určují hráči, protože hra obvykle končí po sedmi letech vítězstvím hráče s největší slávou, ale může skončit dříve, pokud jeden z nich ovládá tři uzavřená území hostící tři velké stavby.

V tomto vydání najdete také modul Monstra, který přidává do hry divoká zvířata i bytosti z vikingské mytologie, které mají různé efekty a mohou výrazně ovlivnit průběh hry. Chovají se však podle určitých pravidel a jejich konaní, ačkoli je nepříjemné, je možné předvídat a přizpůsobit se mu. Monstra je také možné porazit v boji a získat za ně cennou slávu (VB). 

Pravidla jsou v češtině. Herní materiál je v češtině.

Autor hry Adrian Dinu
Jazyk CZ
Počet hráčů 2-5
Herní doba 60-90 min
Minimální věk 12+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Northgard: Země nepoznané

Northgard: Země nepoznané

Strategická fantasy hra ze světa videohry Northgard

Rozšíření strategické fantasy hry ze světa videohry  Northgard
Rozšíření strategické fantasy hry ze světa videohry  Northgard

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru