Dinosaur World

PDG012

Nové zboží

Strategická desková hra

Skladem

1 359 Kč vč. DPH

Share:

Triumf vědy, který vedl k tomu, že se dinosauři opět vrátili, je již veřejně známý. Pravidelně vznikají nové parky, které často zahajují provoz ještě předtím, než je vše dokončeno. Není nouze o návštěvníky, kteří se chtějí těmito navrácenými druhy bavit novými a vzrušujícími způsoby. Jako u každé formy zábavy však prvky triumfu často doprovázejí prvky tragédie. To znamená, že je nanejvýš důležité, abyste učinili veškerá opatření a zajistili, že každý návštěvník podepíše bezpečnostní prohlášení předtím, než si začne užívat divů Dinosauřího světa!
Každé kolo ve hře Dinosaur World získáte nové pracovníky; utratíte pracovníky za veřejné akce při budování svého parku a získávání DNA; utratíte další pracovníky za soukromé akce při vylepšování tohoto parku; pak jezdíte svým džípem a zažíváte zázraky a vzrušení z toho, co jste vybudovali!
Během hry získáváte vítězné body různými způsoby - a možná i několika úmrtími návštěvníků, která jsou přirozeným důsledkem příliš nadšených setkání s dinosaury. Na konci hry ztratíte body, pokud jste nashromáždili příliš mnoho úmrtí. Vyhrává hráč s největším počtem bodů!
Autor hry Brian Lewis, David McGregor, Marissa Misura
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-4
Herní doba 60-120 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Dinosaur World

Dinosaur World

Strategická desková hra

0 Komentář(e)
Insert pro hru Dinosaur World

Podobné zboží

Roloval nahoru