Founders of Teotihuacan

BAD012

Nové zboží

Strategická budovatelská hra

Skladem

979 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Board&Dice

Vraťte se v čase do doby založení jednoho z největších měst Mezoameriky a staňte se znovu součástí jeho historie. Navrhněte základy velké předkolumbovské civilizace s jejími stavbami, chrámy a velkolepou pyramidou v centru. Najděte dokonalá místa pro výrobní budovy a velké chrámy a vybudujte mocnou velkou pyramidu s výhledem na vaše město. Prosadíte se jako ten nejlepší mezi konkurenčními architekty a váš projekt vám zajistí místo mezi velkými zakladateli Teotihuacánu!

Founders of Teotihuacan je strategická hra, ve které soutěžíte se svými přáteli o vytvoření nejlepšího projektu města Teotihuacan. V průběhu tří až čtyř kol budete umisťovat akční disky na hlavní hrací desku, vytvářet věže různé síly, strategicky využívat bonusy, které nabízejí, a stavět chrámy, budovy se surovinami a pyramidu, která je ústředním bodem vašeho projektu Teotihuacánu. Budete balancovat mezi generováním zdrojů a jejich využíváním, protože hledání dobrých lokací na desce vašeho města je stále obtížnější, a budete se snažit přelstít své soupeře, přičemž využijete inovativní a interaktivní akční systém. Nakonec, jakmile nastane zatmění, budou všechny návrhy vyhodnoceny a hráč s nejvyšším počtem bodů zvítězí a stane se architektem, který vstoupí do řad zakladatelů Teotihuacánu!

Founders of Teotihuacan je samostatná hra, která souvisí s hrou Teotihuacan: City of Gods. Spojuje je pouze společné prostředí starověkého města Teotihuacan. Tematicky se události ve hře Founders odehrávají v dřívějším historickém období, kdy město, které se mělo stát velkolepým, bylo teprve v plenkách a jeho okolí obývalo jen několik málo obyvatel.

Autor hry Filip Głowacz
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 60 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Founders of Teotihuacan

Founders of Teotihuacan

Strategická budovatelská hra

Podobné zboží

Roloval nahoru