Newton & Velké objevy (CZ/EN/FR/IT)

TLG048

Nové zboží

Strategická desková hra

Skladem

1 215 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
TLAMA games

Osmnácté století bylo obdobím nepřeberných vědeckých objevů, vzrušujícího výzkumu mnoha oblastí lidského poznání a dosud neprobádaných tajů přírody. V akademickém prostředí je konkurence nemilosrdná… obzvláště pro mladé učence, jako jste vy! Chcete-li kráčet ve šlépějích samotného Isaaca Newtona, stát se nejproslulejším vědcem své doby a pýchou akademické obce, musíte své životy zasvětit studiu nových poznatků a neúnavně rozšiřovat škálu znalostí!

Srdcem hry je systém akčních karet, s jejichž pomocí budete vykonávat akce. Síla těchto akcí poroste s každou další zahranou kartou stejného typu. Budete cestovat napříč Evropou a navštěvovat města, univerzity a antické země. Svoji osobní knihovnu zaplníte svazky moudrých knih a na přednáškách se vždy naučíte něco nového. Spolu se studenty budete provádět experimenty, rozvíjet teorie a odkrývat taje alchymie. Vědecký výzkum je ovšem potřeba financovat tvrdě vydřenými penězi a rozhodně přijde vhod i pomoc některého ze stávajících velmistrů akademické obce!

Kromě základní hry obsahuje toto vydání také rozšíření Velké objevy (Great Discoveries) a 2 promo karty velmistrů. Velké objevy se dělí na dva rozšiřující moduly, které můžete zapojit do hry každý zvlášť nebo oba společně. Modul Přednášky pro pokročilé obsahuje nové akční karty s pokročilými efekty. Modul Velké objevy sestává z destiček se speciálními efekty.

Pravidla hry jsou v češtině, angličtině, francouzštině, italštině a řečtině. Hra je jazykově nezávislá.

Autor hry Simone Luciani, Nestore Mangone
Jazyk CZ/EN/FR/IT
Počet hráčů 1-4
Herní doba 90 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Newton & Velké objevy (CZ/EN/FR/IT)

Newton & Velké objevy (CZ/EN/FR/IT)

Strategická desková hra

Podobné zboží

Roloval nahoru