Cryptid Cafe

25CG03

Nové zboží

Rodinná hra o příšerkách

Skladem

949 Kč vč. DPH

Share:

To si takhle pracujete v úplně obyčejné kavárně, kterou vlastní sněžný muž, a navštěvují ji legendární příšery z celého světa. To vás určitě nezaujalo, což? Tak to vás nebude zajímat ani to, že Cryptid Cafe je produkčně vymazlená hra pro celou rodinu - příšerky jsou vážně k sežrání.
Příšerky jsou hlavně dost nároční zákazníci. Pokud jsou s obsluhou spokojené, dají to znát na spropitném. Vy si proto musíte dát pozor, abyste dokázali dokončit co nejvíce objednávek. Jakmile musí příšerky na jídlo čekat, jsou nevrlé a spropitné snižují. Nedej bože, že jim v břiše kručí až se stěny otřásají - to se pak raději zvednou a z kavárny odejdou. A co si budeme namlouvat, to zas nepotěší šéfa, který vás nebude váhat večer o část spropitného stáhnout.
Na place samozřejmě nejste sami. I ostatní se snaží obsloužit co nejvíce zákazníků. Objednávky se hromadí, kuchyň nestíhá... možná by bylo rozumné podělit se o část spropitného s kuchařem. Třebas to vykoumáte tak, že nakonec budete tou nejlepší obsluhou právě vy.
Autor hry Chip Cole
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Cryptid Cafe

Cryptid Cafe

Rodinná hra o příšerkách

Podobné zboží

Roloval nahoru