Roar and Write!

GRAG002

Nové zboží

Kostková zapisovací hra

Skladem

459 Kč vč. DPH

Share:

V zapisovací hře Roar & Write! se snažíte zapůsobit na členy komise z říše zvířat, která zrovna vybírá nového krále. Cesta k trůnu vede skrze kostky. S těmi však musíte nakládat velice uvážlivě, neboť na každého člena komise platí něco jiného a navíc potřebujete plnit i osobní cíle.
Hra se hraje na pět kol. V každém kole se třikrát hází šesti společnými kostkami. Hráči si vyberou hodnoty, které jim vyhovují (s ohledem na požadavky komise a požadavky osobních cílů) a zapíší je do své tabulky. Hodnoty, které jim nevyhovují, mohou přidělit některému z království v horní části zapisovacího bloku.
Čím většímu množství členů komise během pěti kol vyhoví, tím lépe. Pokud se jim navíc podaří naplnit požadavky rychle, čekají je body navíc. Po pěti kolech jsou odhaleny karty osobních cílů, sečtou se body a "tradá" je vyhlášen nový král říše.
A jaké požadavky členové komise mají? Tak například někomu vyhovují pouze šestky, jinému zase jen lichá čísla. Každý člen komise je ve hře několikrát, pokaždé je však jinak náročný - hráči si tak sami mohou zvolit obtížnost hry. Některou podmínku se jim může podařit naplnit víckrát, za každou úspěšnou sadu pak získávají extra zhodnocené body.
Autor hry Carla Kopp
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-100
Herní doba 15 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Roar and Write!

Roar and Write!

Kostková zapisovací hra

Rozšíření kostkové zapisovací hry Roar and Write!

Podobné zboží

Roloval nahoru