The Gardens

GRG004

Nové zboží

Karetní hra inspirovaná prostředím Královské botanické zahrady v Sydney

Skladem

929 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Grail Games
Královská botanická zahrada má v srdcích obyvatel Sydney zvláštní místo. Je proslulá svou polohou, krásou a historickým a vědeckým významem. Rozkládá se na ohromujících 29 hektarech, které se pro místní staly klidným útočištěm před ruchem ulic.
The Gardens je karetní hra inspirovaná prostředím Královské botanické zahrady v Sydney. Pomocí draftování karet vytvoříte úchvatnou zahradu plnou rostlin a jezírek. Body získáte podle toho, co návštěvníci uvidí, když se projdou po pěšinkách zahrady.
Karty zobrazující různá zákoutí zahrady získáváte pomocí draftování a následně je vykládáte před sebe. Jak již bylo řečeno, body získáte za to, co návštěvníci uvidí, když se projdou kolem vašich květinových záhonů, jezírek, stromů a soch. Obraz, který vytváříte, má tři řady - nábřeží, zatravněnou část a město. Karty do něj přikládáte, dokud se celá oblast nezaplní.
Základní pravidla jsou velice přístupná. Hra nicméně nabízí i moduly pro zkušené hráče, které přidávají městské památky (Opera House, Harbour Bridge) a hru prohlubují a poskytují možnost zisku dalších bodů. Takže neváhejte a přidejte se k piknikářům, běžcům, ale i papoušků a slepicícm a užijte si den uprostřed botanické zahrady.
Autor hry Matthew Dunstan, Brett Gilbert
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 45 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

The Gardens

The Gardens

Karetní hra inspirovaná prostředím Královské botanické zahrady v Sydney

Podobné zboží

Roloval nahoru