Catherine: The Cities of the Tsarina (Katharina)

dlp013

Nové zboží

Karetní budovatelská hra

Na dotaz

949 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
dlp games
Píše se rok 1762. Je krátce po převratu, Petr III. musel abdikovat a Kateřina Veliká byla právě prohlášena novou carevnou. Ve hře Catherine: The Cities of the Tsarina se ujímáte role poradců a snažíte se získat Kateřininu přízeň. Zvítězíte, jen pokud se stanete její pravou rukou a nejbližším důvěrníkem.
Možnosti, jak toho docílit jsou opravdu rozmanité. Můžete se zaměřit na rozšíření impéria, rozhodnout se pro válečnou orientaci, zapojit se do kvetoucího obchodu se zbožím nebo se soustředit na umění. S každou kartou vás čeká rozhodování, zda kartu zahrát a získat zdroje nebo ji nevyužít a získat tak kartu projektu. Začínáte se třemi vyloženými kartami projektu. V horní části karty jsou uvedena tři města nebo zdroje (děla, knihy, zboží), ve spodní části pak druh akce a často i bonus.
Hra se odehrává po dobu tří desetiletí, přičemž každé trvá čtyři kola. Hráči hrají současně. Na začátku kola si doberou dvě karty, jednu vyloží mezi projekty a druhou do řady pod ně. Pokud má spodní karta stejnou barvu jako karta nad ní, mohou provést akci (umístit sídlo na mapu, dobrat karty, vyměnit karty za body či přízeň, získat přízeň za děla či knihy) a využít případného bonusu. Pokud se karta barevně neshoduje, získají další kartu projektu.
Autor hry Johannes Schmidauer-König
Jazyk ENG/DE
Počet hráčů 2-4
Herní doba 30-45 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Catherine: The Cities of the Tsarina (Katharina)

Catherine: The Cities of the Tsarina (Katharina)

Karetní budovatelská hra

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru