BIOS: Origins

FIB037

Nové zboží

Strategická desková hra - třetí část trilogie BIOS

Zboží již není skladem

1 889 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Fox in the Box
Nacházíte se v období 100 000 let před naším letopočtem. Nemilosrdné a prudké změny klimatu na Zemi vedou ke střídání klimatických oblastí. Od pouští bez známek života, přes planetu drtící ledy, až po nemocemi protkané pralesy a zvedající se hladiny moře. Čtyři druhy inteligentních společenských lidoopů, rozmístěných do čtyř koutů Eurafrasie, začínají poznávat a využívat svůj repertoár výkřiků a popěvků jako zdroj poznání. Díky nim tak získávají schopnost snít o věcech dříve nevídaných. Jejich nově nalezené uvědomění sama sebe položí základ mnoha vynálezům a politickým uspořádáním.
Vybudují na těchto základech vládnoucí třídu šamanů, alfa samců nebo snad technokratů? Budou lidé spíš vzájemně obchodovat a křížit se, nebo budou raději šířit víru a navzájem se zotročovat a zabíjet? Co se stane, když začnou naplno využívat nově objevený svět, parní lokomotivy, jaderné zbraně nebo internet?
Třetí část trilogie BIOS zahrnuje kompetitivní, kooperativní, solitérní a mořskou variantu hry, stejně tak ale i kampaň navazující na ostatní tituly z trilogie her BIOS
Autor hry Phil Eklund
Jazyk CZ
Počet hráčů 1-4
Herní doba 120-240 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

BIOS: Origins

BIOS: Origins

Strategická desková hra - třetí část trilogie BIOS

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru