Rattus: Big Box

ZMA0028

Nové zboží

Historická desková obsahující několik dříve vydaných rozšíření a také dříve nevydané materiály

Skladem

1 999 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Z-Man

Píše se rok 1347 našeho letopočtu a blíží se katastrofa. Blíží se totiž černá smrt a během několika následujících let bude velká část obyvatel Evropy a severní Afriky zabita morem.

Ve hře Rattus se hráči usadí v různých oblastech Evropy a severní Afriky, zatímco se mor šíří všemi těmito regiony. Hráči získávají pomoc od různých profesí středověku. Některé z nich, jako například rolníci a pekaři, pomáhají hráčům zvětšovat jejich populaci. Někteří, jako například mniši a jeptišky, používají moudrost a víru, aby se vyhnuli moru, zatímco válečné akce vedené rytíři a vojáky šíří mor do nových oblastí. Mor však nedělá žádné rozdíly. Když se krysy objeví, nikdo se nemůže cítit bezpečně. Nakonec mor ustupuje a hra končí. Teprve pak se ukáže, kdo dokázal udržet své obyvatelstvo naživu - a vyhrát hru!

Rattus: Big Box obsahuje nejen několik dříve vydaných rozšíření a promo karet, ale také dříve nevydané materiály, moduly a bonusové karty. Konkrétně toto obnovené vydání řady Rattus obsahuje všechny materiály základní hry a rozšíření Pied Piper, Africanus a Academicus. Součástí je i další nový obsah a hráči si mohou přidat nové moduly "Guilds & Inns" a  další bonusy, které vytvoří ještě větší rozmanitost a výzvu.

Tato edice obsahuje také oblíbené bonusové karty, jako je Soudce, Šašek a Boccaccio, a všech 27 destiček pro zvýšení úrovně.

Autor hry Ase and Henrik Berg
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-6
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Rattus: Big Box

Rattus: Big Box

Historická desková obsahující několik dříve vydaných rozšíření a také dříve nevydané materiály

Podobné zboží

Roloval nahoru