Call to Adventure: Epic Origins

BWG006

Nové zboží

Samostatně hratelné rozšíření dobrodružné příběhové fantasy hry Osud Dobrodruha (Call To Adventure)

Skladem

1 049 Kč vč. DPH

Share:

Call To Adventure: Epic Origins je karetní hra na hrdiny, kde 1-4 hráči soutěží o co nejvyšší skóre osudu a zároveň spolupracují, aby porazili Protivníka. Stejně jako původní hra Osud Dobrodruha (Call To Adventure) je Epic Origins hra, ve které hráči vybírají karty, hází runy a překonávají výzvy, aby získali vítězné body. Jedná se o samostatně hratelné rozšíření původní hry.
Pro hráče, kteří znají herní systém Osud Dobrodruha (Call To Adventure), přináší Epic Origins téma vysoké fantasy inspirované klasickými RPG z dungeonů. Nový typ karet přináší herní možnosti jako je hraní za Elfa, Půlčíka a Trpaslíka. Karty tříd umožňují investovat zkušenosti do "zvyšování úrovně" postavy. High fantasy témata a výzvy najdete na více než 150 unikátních kartách ve hře.
Tato verze též nabízí přepracovanou sólovou a kooperativní hru. Oboustranní protivníci poskytují rostoucí výzvu: na konci druhého aktu se postavte protivníkovi nižší úrovně, na konci třetího aktu pak finálnímu protivníkovi. V režimu kampaně si hráči mohou odemknout nové karty tím, že porazí každého nového Protivníka. Hra obsahuje více odměn za kooperativní hru a zároveň stále motivuje k individuálním úspěchům.
Zatímco o vítězi hry rozhodují body, Call To Adventure podporuje vyprávění příběhu na konci hry. Součástí Epic Origins je také průvodce, který vám pomůže převést váš herní výsledek na postavu z 5. edice D&D.
Autor hry Christopher O'Neal, Johnny O'Neal
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 13+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Call to Adventure: Epic Origins

Call to Adventure: Epic Origins

Samostatně hratelné rozšíření dobrodružné příběhové fantasy hry Osud Dobrodruha (Call To Adventure)

Podobné zboží

Roloval nahoru