Lockup: Breakout

TDWG07

Nové zboží

Rozšíření fantasy deskové hry

Skladem

669 Kč vč. DPH

Share:

Všichni v Kulbaku slyšeli zvěsti o tajných chodbách, které vedou pod vězením. V katakombách vytesaných do těchto hor se před věky skrývali padlí hrdinové. Královna Gimnax nad tímto posvátným místem během Velké války vybudovala vězení a za jeho zdmi uzavřela duchy a jejich poklady. Někteří tvrdí, že katakomby vedou do hrobky Khathandora, největšího z dragulských válečníků. Jiní přísahají, že skutečný poklad, který se nachází v tunelech pod Kulbakem, je trhlina ve vnější zdi vězení. Abyste zjistili pravdu, budete muset vyslat svého průzkumníka, aby za svitu lucerny prozkoumal rozpadající se katakomby.

Lockup: Breakout přináší nové příležitosti i nad zemí, kde budete ovlivňovat legendární postavy, které vězení obývají. Uzavřete dohodu s ředitelem Mercy. Uzavřete příměří s Masikem a jeho kultisty. Spojte se s duchem Khathandoru. Získejte si jejich přízeň, zatímco budete pátrat po skryté historii Kulbaku a hledat zlato a svobodu.

Díky tomuto rozšíření ke hře Lockup mohou hráči získávat hvězdičky reputace novými způsoby, a to tak, že vyšlou své průzkumníky do katakomb pod vězením a věnují svůj vliv legendárním obyvatel Kulbaku.

Získejte co nejvíce hvězdiček reputace během šesti kol a to vše při vyhýbání se strážím.
Stejně jako v základní hře vyhrává hráč s největším počtem hvězdiček reputace!

Autor hry Stanislav Kordonskiy
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-5
Herní doba 90 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Lockup: Breakout

Lockup: Breakout

Rozšíření fantasy deskové hry

Podobné zboží

Roloval nahoru