Now or Never

RRG011

Nové zboží

Fantasy strategická hra

Skladem

1 839 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Red Raven Games

Daleko na jih od Last Ruin leží na útesu vesnice zvaná Monument. Po generace chránila starobylou svatyni až do dne, kdy na ni spadl křišťálový meteorit. Obyvatelé meteoritu se pomalu plížili do světa - bizarní obludy z nočních můr, které útočily na všechny, kdo jim přišli do cesty. Jak se šířili po zemi, neměli v sobě žádný inteligentní záměr ani velkou invazní strategii; tvorové se chovali jako houba - sporadicky se šířili na nová území.

Now or Never je po Above and Below a Near and Far (Cestou necestou) třetí hrou z "knížkové" série autora Ryana Laukata. Stanete se navrátivšími vesničany, kteří se snaží obnovit své domovy po té, co byli vyhnáni podivnými monstry. Kolují totiž zvěsti, že monstra slábnou a začínají vymírat. Musíte si však pospíšit, než si na vaši vesnici udělá zálusk někdo jiný. Teď nebo nikdy. 

Ve hře budete obnovovat svou původní vesnici a pokusíte se dovést zbytek vesničanů bezpečně domů. Monstra sice zeslábla, nicméně neznamená to, že vymizela úplně. Bude třeba s nimi bojovat a chránit putující vesničany. Hrát budete za jednu z asymetrických postav. Při budování vesnice musíte dobře zvažovat, co a kde postavíte s ohledem na dlouhodobé plánování. Rychlé zisky totiž nejsou ty nejlepší. Od ostatních hráčů si budete muset najímat jejich specialisty. Budete bojovat s monstry i  prozkoumávat fantasy krajinu plnou bizarních míst, technologií i lidí.

Hra nabízí dva hrací módy - standardní a příběhový. Příběhový mód je založen na knize příběhů, která vás provází při objevování krajiny, rozhodování, vývoji postav. Každá postava má vlastní balík příběhů, který je jedinečný pro jednotlivé lokace; má jiné plány, jiné perspektivy a motivy.

VIDEO: NOW OR NEVER TRAILER

Autor hry Ryan Laukat
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 90 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Now or Never

Now or Never

Fantasy strategická hra

Podobné zboží

Roloval nahoru