Skylands

QG0020

Nové zboží

Fantasy desková hra

Zboží již není skladem

889 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Queen Games

Lidé ze Skylands žijí vysoko nad zemí na mystických plovoucích ostrovech. Grandiózní města na těchto ostrovech jsou poháněna kouzelnou energií ze vzácného krystalu.

Ve hře Skylands máte za úkol postavit část království Skylands. Prozkoumávate nové oblasti se dřevem, kameny a co je nejdůležitější, krystaly. Snažíte se vybudovat největší část království.

Ve svém kole hráč vybírá jednu ze čtyř akcí: průzkum, těžba, stavění nebo získávání energie. Všichni hráči akci provedou, ale hráč, který ji vybral, dostane extra bonus. Hráč nemůže vybrat stejnou akci dvakrát za sebou. Akce umožňují hráčům vybrat si dlaždice a umístit je do tabulky a vybudovat tak svou krajinu Skylands, lesy a lomy. Dokončení těchto geografických funkcí jim umožňuje získávat zdroje, shromáždit krystaly a postavit speciální budovy. Hra pokračuje, dokud jeden hráč nezaplní tabulku nebo jsou umístěny všechny dlaždice. Hráči získají body za své speciální budovy, zdroje a přičtou body získané během hry.

Skylands obsahuje speciální budovy pro začátečníky, středně pokročilé a pokročilé, stejně jako kampaňový režim a tři malé expanze ("Queenies") pro větší rozmanitost.

Autor hry Shun & Aya, Taguchi
Jazyk ENG/DE
Počet hráčů 2-4
Herní doba 30-45 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Skylands

Skylands

Fantasy desková hra

Podobné zboží

Roloval nahoru