The Last Hundred Yards: Mission Pack 1

GMT023

Nové zboží

Nové mise pro válečnou hru (Wargame) z období Druhé světové války

Skladem

459 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
GMT Games

Sada misí The Last Hundred Yards: Mission Pack 1 navazuje na první a druhý díl zaměřený na spojenecká tažení v západní Evropě. Balíček obsahuje deset misí, které se odehrály v roce 1944 ve fázích před průlomem a průlomem v Normandii na přelomu července a srpna, v Hurtgenském lese v listopadu a v bitvě v Ardenách v prosinci.

Připojte se k 23. pěšímu pluku 2. divize a zažijte to, co spojenečtí vojáci označovali jako „Hedgerow Hell“, když projíždí „Purple Heart Draw“ a dobývá kopec 192 proti 3. pluku FJ. Celkovým cílem bylo přetnout dálnici St Lo-Bayeux, což byl úkol, který byl rozhodující pro ochranu východního křídla průlomu 3. armády z Normandie podél západního pobřeží.

Sledujte jednotky Pattonova průlomu 3. armády, který nakonec obklíčil německou 7. armádu a vedl k jejímu zničení v kapse Falaise. Tyto mise sahají od překročení klíčových vodních překážek, vytvoření předmostí a obsazení klíčových křižovatek až po likvidaci opevněných pozic.

Nakonec se přesvědčte, zda si dokážete lépe poradit s přesilou spojeneckých jednotek, které měly za úkol obsadit nebo udržet, jak se jim zdálo, nesmyslné cíle během kampaně v Hurtgenském lese a v úvodních fázích bitvy v Ardenách.

Autor hry Mike Denson
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-2
Herní doba 120+ min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

The Last Hundred Yards: Mission Pack 1

The Last Hundred Yards: Mission Pack 1

Nové mise pro válečnou hru (Wargame) z období Druhé světové války

Podobné zboží

Roloval nahoru