Memoir '44

DOW0013

Nové zboží

Válečná hra

Zboží již není skladem

1 359 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Days of Wonder
Memoir '44 je strategická vojenská hra ze druhé světové války.

Armáda je připravena! Čeká jen na Váš rozkaz. Tanky, děla, pěchota... prohra, vítězství a sláva! To je oč tu běží. A zatímco vojáci umírají na bitevním poli, úspěch či neúspěch operace záleží na těch, co v bezpečí armádního štábu udílejí rozkazy. Staňte se generály, rozhodněte o výsledku 2. světové války, přepište jednou pro vždy dějiny lidstva. 

Na oboustranném herním plánu čeká 17 připravených scénářů všech rozhodujících bitev 2. světové války - od vylodění v Normandii, přes osvobození Paříže, bitvu v Ardenách až po definitivní konec válečného konfliktu. Všechny scénáře vycházejí ze skutečnosti, na autentičnosti bitev má velký podíl mnoho terénů přidávaných na herní plochu (mosty, bunkry, zátarasy...). Zničte soupeře tankovou ofenzívou, podporovanou zpoza kopce dělostřelectvem a v terénu se maskující pěchotou. Udílejte rozkazy a provádějte taktické manévry... 

Pokud Vás omrzí 17 připravených scénářů, zapojte svou fantazii a vytvořte si zcela nový vlastní scénář nebo se podívejte na internet, kde najdete spoustu scénářů od hráčů, kteří objevili kouzlo hry Memoir '44 před Vámi. 
Autor hry Richard Borg
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-8
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Memoir '44

Memoir '44

Válečná hra

Rozšíření válečné hry Memoir '44
Rozšíření válečné hry Memoir '44

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru