La Granja: Deluxe Master Set (CZ)

TLG106

Nové zboží

Aktualizovaná verze klasické budovatelské hry La Granja

Skladem

1 979 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
TLAMA games

Na nádherném ostrově Mallorca vzkvétají v usedlosti Alpich nedaleko městečka Esporles malé farmy, kde se vyrábějí přírodní pochoutky. Tyto malé farmy stavějí a udržují vynalézaví majitelé, a i když jsou to všechno místa na blaženém venkově, pouze jedna z nich se může stát tou nejbohatší, nejslavnější a nejuznávanější na ostrově. Pouze z jedné z nich se stane La Granja.

Ve hře La Granja se 1–4 hráči stanou mazanými majiteli farem, kteří pěstují a dodávají zboží, rozšiřují své statky a soupeří o vliv na místním trhu uprostřed vesnice. Po 6 kol budete rozvíjet své farmy přidáváním polností a užitečných vylepšení, stavět střechy, abyste získali silné jednorázové schopnosti, najímat pomocníky, dodávat zboží řemeslníkům a také na trh a provádět další akce, abyste na konci hry získali nejvíce vítězných bodů.

La Granja Deluxe Master Set je aktualizovanou verzí klasické hry La Granja, se všemi promo materiály, které kdy vyšly, s množstvím nového modulárního obsahu a novými komponenty: dřevěnými destičkami střech, novými kartami a žetony, i s řadou rozšíření, která lze do hry přidat. Mezi 12 novými moduly jsou plný sólový režim a nový bonusový materiál od původních i hostujících designérů, jako jsou Stefan Feld, Adam Kwapiński, Dávid Turczi, Tony Boydell, Filip Głowacz, Andrei Novac a Błażej Kubacki.

Pravidla jsou v češtině. Herní materiál je v češtině.

Přehled obsažených modulárních rozšíření:

Napůl
Přidejte více interakce, hráči totiž budou dodávat zboží společně na sdílenou kartu a závodit o to, kdo jako první doručí více dodávek!

Nové střechy a rozpadlé střechy
Halda nových střech s novými schopnostmi – i levné rozpadlé střechy, které nedělají nic, jen brání, aby vám pršelo za krk!

Rušné městečko
Přidejte do vesnice nové budovy, soupeřte o vliv nad nimi – a měňte schopnosti kostek pokaždé, když hrajete!

Colchonera
Nová deska, nové možnosti dodávek, nové důvody proč stoupat po stupnici siesty a zbrusu nové příležitosti k zisku vítězných bodů pro opravdu ambiciózní majitele farem!

Poradci a Psanci
Chcete pomocnou ruku, aby vaše farma vzkvétala, nebo jste ochotní pustit se za bandity, kteří se toulají krajinou? Vyberte si a rozšiřte svou hru!

Oslí píseň
Už teď máte dobré důvody stoupat po stupnici siesty, ale teď jich je ještě víc! Přidejte si do hry nové dílky oslíků, které přinášejí ještě strategičtější příležitosti!

Velké žetony
Máte chuť na více odměn za dodávky zboží na trh a do budov řemeslníků? Přidejte Velké žetony a posilte důležitost postupných dodávek!

Námezdné síly
Hledáte nějakou pomoc při svém každodenním lopotění na farmě? Už nehledejte, protože tito pomocníci vám poslouží při dodávkách – a dokonce ochrání vaše stánky!

Dámy z La Granja
Tyto zkušené a moudré pomocnice vám nabídnou své jedinečné schopnosti, čímž každému hráči umožní mít vlastní unikátní výhodu oproti soupeřům!

Dálkový obchod
Nyní máte k dispozici nové příležitosti, jak použít zdroje a soupeřit s ostatními hráči. Nejsou potřeba žádné dodávky!

Desky obchodu
Dodávejte zdroje svým soupeřům a získejte body! Umožněte jim dodávat na vaše desky a získejte schopnost omezeně manipulovat s kostkami!

Nové karty farmy
Čeká vás více trakařů a pomocníků! Tyto karty vytvořené původními designéry i celým zástupem hostujících designérů přidávají do vaší hry nové schopnosti a možnosti!

Autor hry Michael Keller, Andreas "ode." Odendahl, Tony Boydell, Stefan Feld, Błażej Kubacki, Adam Kwapiński, Andrei Novac
Jazyk CZ
Počet hráčů 1-4
Herní doba 90-120 min
Minimální věk 12+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

La Granja: Deluxe Master Set (CZ)

La Granja: Deluxe Master Set (CZ)

Aktualizovaná verze klasické budovatelské hry La Granja

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru