Witchstone

HUCH0007

Nové zboží

Strategická desková hra

Skladem

1 139 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Huch & Friends

Jako uznávaní zástupci svého cechu se shromažďujete kolem starobylého posvátného kamene, jehož význam a magickou moc znají pouze adepti. Každý hráč obsadí jednu ze čtyř věží kolem čarodějného kamene a začíná od ní. Pomocí kotlíku vytvářejte magická kouzla a kolem kamene vytvořte síť magické energie. Vysílejte své čarodějky, nabírejte magické krystaly z kotlíku, využívejte pentagram a kouzelnou hůlku a hlídejte svitky s proroctvím, abyste si zajistili vítězství.

Ne všechny možnosti máte vždy k dispozici. Pouze pokud chytře využijete své příležitosti, budete mít šanci nasbírat během jedenácti kol nejvíce vítězných bodů a získat tak kámen čarodějnic - Witchstone.

Každý hráč ve hře má svůj osobní kotlík, který nese sedm krystalů a šest předtištěných magických ikon, a sdílí větší herní desku, na níž je křišťálová koule, která zobrazuje celou krajinu. Každý hráč má sadu patnácti destiček domina, přičemž každá polovina domina je šestiúhelník; každé domino zobrazuje dvě různé magické ikony ze šesti použitých ve hře.

Autor hry Martino Chiacchiera, Reiner Knizia
Jazyk EN/DE/FR
Počet hráčů 2-4
Herní doba 60-90 min
Minimální věk 12+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Witchstone

Witchstone

Strategická desková hra

Podobné zboží

Roloval nahoru