Concordia Venus (CZ)

TLG105

Nové zboží

Mírumilovná strategická hra o ekonomickém rozvoji v době římské

Skladem

1 479 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
TLAMA games

Před dvěma tisíci lety vládla římská říše zemím kolem Středozemního moře. Díky míru na hranicích, harmonii v provinciích, jednotnému právu a společné měně se ekonomice dařilo a vznikaly mocné římské dynastie, které expandovaly do mnoha měst. Veďte jednu z těchto dynastií a posílejte osadníky do vzdálených oblastí říše; rozvíjejte svou obchodní síť; a nakloňte si starověké bohy - to vše proto, abyste získali šanci zvítězit!

Concordia Venus je mírumilovná strategická hra o ekonomickém rozvoji v době římské pro 2–6 hráčů od 13 let. Místo toho, aby hráči spoléhali na štěstí v podobě kostek nebo karet, musí se spolehnout na své strategické schopnosti. Nezapomeňte sledovat své soupeře, abyste zjistili, co mají v plánu a v čem je můžete předstihnout! Ve hře jsou z Říma vysláni kolonisté, kteří se usazují ve městech, kde se vyrábějí cihly, potraviny, nástroje, víno a látky. Každý hráč začíná s identickou sadou hracích karet a v průběhu hry získává další karty.

Oproti základní variantě hry najdete v Concordia Venus navíc možnost hrát až v šesti hráčích, 2 další mapy, novou herní variantu a týmovou hru, větší variabilitu přípravy hry pro vyšší znovuhratelnost a nové karty.

Pravidla jsou v češtině. Herní materiál je v češtině. 

Autor hry Mac Gerdts
Jazyk CZ
Počet hráčů 2-6
Herní doba 60-120 min
Minimální věk 12+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Concordia Venus (CZ)

Concordia Venus (CZ)

Mírumilovná strategická hra o ekonomickém rozvoji v době římské

0 Komentář(e)
Rozšíření strategické deskové hry  Concordia

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru