Glass Road

FLS003

Nové zboží

Strategická budovatelská hra

Skladem

1 249 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Feuerland Spiele

Hra Glass Road vás zavede do bavorských lesů 18. století. Jedná se hru, která je mimo jiné vynikající ve dvou hráčích.

Glass Road je hra, která oslavuje sedmisetleté výročí sklářské tradice v bavorských polesích. Jako Skleněná cesta (Glass Road) je dnes označována trasa skrze bavorský les, která návštěvníky provádí po mnoha starých sklárnách a muzeích v dané oblasti. V této hře budete muset pečlivě pracovat se svou produkcí skla a cihel, skrze které budete stavět potřebné stavby, které budou udržovat vaši společnost v chodu. Kácejte lesy, ať pece stále žhnou, odvodněte rybníky, zahrabejte rokle a pročesejte křoviny, ať máte dostatek surovin na potřebné aktivity. K ruce budete na to mít patnáct specialistů, připravených splnit vaše požadavky.

Hra se skládá ze čtyř budovacích období. Každý hráč zde má stejnou sadu patnácti karet specialistů, z nichž každý má dvě schopnosti. Na začátku každého budovacího období si musí všichni hráči vybrat na ruku pět specialistů. Posléze jak budou hráči hrát své specialisty, bude platit pravidlo, že pokud hráč zahraje kartu, kterou ještě nikdo nevyložil, může zahrát obě její schopnosti. V opačném případě si bude muset vybrat jen jednu. Využíváním schopností specialistů budete sbírat suroviny, pokládat nové dílky krajiny (například rybníky či jámy) a stavět všelijaké budovy. Těch jsou ve hře tři typy:

1. Budovy zpracovávající suroviny

2. Budovy s okamžitým jednorázovým efektem

3. Budovy, které v případě splnění speciálního herního cíle dají hráči na konci bonusové body

Najít správnou rovnováhu mezi výběrem správných specialistů a jejich ideálním zahráním (v kombinaci ještě s vhodnou kombinací postavených budov) jsou klíčem k ovládnutí hry.

Autor hry Uwe Rosenberg
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4
Herní doba 20-80 min
Minimální věk 13+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Glass Road

Glass Road

Strategická budovatelská hra

Podobné zboží

Roloval nahoru