Nidavellir (CZ/EN)

TLG027

Nové zboží

Originální strategická hra z říše trpaslíků

Skladem

899 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
TLAMA games

Na Nidavellir, říše trpaslíků, se zanedlouho snese hněv draka Fafnira. Coby Elvalandy, velevážené členy trpasličí rady, vás král pověřil posláním. Projděte každou krčmu v zemi, najměte nejzručnější trpaslíky, povolejte nejslavnější hrdiny a sestavte nejstatečnější vojsko, s jehož pomocí jednou provždy skoncujete s odvěkým nepřítelem trpaslíků! 

V každém kole hry Nidavellir budou hráči nabízet své zlaťáky v krčmách. V pořadí od nejvyšší nabídky po nejnižší pak v každé krčmě najmou trpaslíky a přidají je do svých armád. Trpaslíci mají různá povolání, najdou se mezi nimi kováři, lovci, válečníci, průzkumníci či horníci, a každé povolání se boduje jiným způsobem. Pokud navíc najmete ty správné trpaslíky, přidá se k vám některý z mocných hrdinů. Předností hry je mimo jiné neotřelý systém „zlepšování mincí“, jehož prostřednictvím získáte hodnotnější zlaťáky, díky kterým budete moci přeplatit ostatní Elvalandy!

Pravidla jsou v češtině a angličtině. Herní materiál je jazykově nezávislý.

Poznámka o vydání: Jde o anglickou verzi s plnohodnotnou češtinou navíc. Krabice je původní anglická. Na dně krabice je pod folií samolepka v češtině. Hra obsahuje anglická a česká pravidla.

Autor hry Serge Laget
Jazyk CZ/EN
Počet hráčů 2-5
Herní doba 40-60 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Nidavellir (CZ/EN)

Nidavellir (CZ/EN)

Originální strategická hra z říše trpaslíků

Rozšíření originální strategické hry z říše trpaslíků
Rozšíření originální strategické hry z říše trpaslíků

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru