Star Wars: Destiny Covert Missions Booster Pack

FFG211

Nové zboží

Doplňkové balení karetně-kostkové sběratelské hry 

Zboží již není skladem

79 Kč vč. DPH

Share:

Ujměte se svých oblíbených postav z Hvězdných válek a rozhodněte o osudu galaxie!

Kapitánka Phasma a hrabě Dooku ve střetu proti Han Solovi a Luke Skywalkerovi v Chrámu Jedi na Coruscantu. Jango a Jabba Hutt útočí na Rey a Finna, zatímco oni procházejí zmrzlými pustinami základny Hvězdovrah. Zahrajte si svou vlastní epickou ságu-setkání, v bitvách ve Star Wars ™: Destiny, se sběratelskou kostkovou a karetní hrou pro dva hráče!
V každé hře Star Wars : Destiny budete seskupovat svůj malý tým ikonických postav a bojovat proti zlým nepřátelům, pomocí kostek a karet ve svém balíčku. Poslední hráč s postavami, který zůstane, vyhrává hru, ale abyste úspěšně vymanévrovali svého soupeře, budete muset pečlivě zvážit své možnosti a zvýšit svůj balíček s novými kostkami a kartami. Pokud jste se někdy přemýšleli nad tím, kdo by vyhrál souboj mezi dvěma skupinami hrdinů a zloduchů ze Star Wars vesmíru, neexistuje lepší způsob, jak to zjistit, než ve hře Star Wars : Destiny.

Balíček obsahuje 5 náhodně připravených karet a 1 prémiovou kostku pro hru s kartami a kostkami z prostředí Hvězdných válek Star Wars: Destiny.

Verze v angličtině!
Autor hry Lukas Litzsinger
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-2
Herní doba 30 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Star Wars: Destiny Covert Missions Booster Pack

Star Wars: Destiny Covert Missions Booster Pack

Doplňkové balení karetně-kostkové sběratelské hry 

Podobné zboží

Roloval nahoru