Číslo

BF448

Nové zboží

Zábavná hra

Skladem

369 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Blackfire

Do Repos Production právě dorazila nová hra…Číslo. Tuhle maličkou japonskou hru nezařadíte do žádné jednoduše definované kategorie. Vydavatel Konceptu vám totiž přináší nový Neidentifikovatelný herní objekt. Jeho hloubku pravděpodobně neodhalíte hned napoprvé, ale po několika hrách se sžijete s jeho ukrytým bohatstvím a mechanikami, který vás budou ponoukat si zahrát znovu. A tohle kouzlo chce Repos Production sdílet s hráči po celém světě. Máme tu nový hit.

Číslo je expertní směsí mechanik: blafování, riskování, ale také odhadu (mechaniky, která vás nutí přemýšlet nad pravděpodobnými dalšími tahy soupeře a přizpůsobit jim svou strategii).

V každém tahu si každý z hráčů tajně zvolí číslo mezi 000 a 999 a napíše ho na svoji destičku. Následně si všichni hráči najednou zapsaná čísla ukážou. Hráč s vyšším číslem má šanci na více bodů, ale je to riskantní, protože pokud jeho číslo sdílí číslici s nižším číslem jiného z hráčů, žádné body nedostane! S pokračujícími tahy se možnosti redukují, a každé další rozhodnutí tak nabývá na strategickém významu. Po dvou odehraných kolech vítězí hráč s nejvyšším počtem bodů.

VIDEO: ČÍSLO - TRAILER

VIDEO: ČÍSLO - JAK SE HRAJE

VIDEO: ČÍSLO - TUTORIAL

Autor hry Hisashi Hayashi
Jazyk CZ
Počet hráčů 3-5
Herní doba 15 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Číslo

Číslo

Zábavná hra

Podobné zboží

Roloval nahoru