Jamajka

BF423

Nové zboží

Závodní hra řízená kartami a akčními kostkami

Skladem

879 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Blackfire

V únoru 1678 byl Henry Morgan po dlouhé pirátské kariéře chytře jmenován guvernérem Jamajky a pověřen vyháněním pirátů a korzárů. Místo toho sezval všechny své bývalé „spolupracovníky“ a bratry ve zbrani, kteří se zde nakonec usadili, aby si beztrestně užívali výsledků svého drancování.

O 30 let později, na oslavu jubilea jeho jmenování, byla, jak se patří, uspořádána Velká výzva; závod kolem ostrova, na jehož konci se nejrychlejší posádka, která nashromáždí nejvíce zlata, stane vítězem.
Vzhůru do toho, chlapi, a na ně!

Jamajka je závodní hra řízená kartami a akčními kostkami. Hráči si v každém kole vybírají z několika dostupných akcí, jejichž vyhodnocení ovlivňují čísla hozená na kostkách. Pohybují se na lodích kolem ostrova, sbírají suroviny, platí za kotvení v přístavech a bojují s ostatními. Cílem hry je objet ostrov jako první s pořádným lupem, pokud možno.

Zvolte si ranní a večerní akce. Naplňte své podpalubí jídlem, střelným prachem a poklady, zaútočte na své soupeře a dokončete závod kolem ostrova jako nejbohatší!

VIDEO: JAMAICA TRAILER (EN)

Autor hry Bruno Cathala, Malcolm Braff, Sébastien Pauchon
Jazyk CZ
Počet hráčů 2-6
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Jamajka

Jamajka

Závodní hra řízená kartami a akčními kostkami

Podobné zboží

Roloval nahoru