The Isle of Cats: Kittens + Beasts

COG009

Nové zboží

Rozšíření rodinné hry Ostrov koček (Isle of Cats)

Skladem

719 Kč vč. DPH

Share:

Rozšíření Kittens + Beasts pro hru Ostrov koček (Isle of Cats) přidává 3 nové rozšiřující moduly. Každý ze 3 rozšiřujících modulů lze použít samostatně se základní hrou nebo je libovolně kombinovat.
Modul Kitten zdůrazňuje nutnost být každý den nejrychlejším hráčem a zavádí nové možnosti v podobě koťat, aniž by hru příliš komplikoval.
Modul Beast přidává do hry prastará zvířata, která poskytují nové herní cíle, zatímco budete hledat další karty. Každá šelma bude šťastná pouze tehdy, bude-li v blízkosti svých přátel a vy budete muset kolem těchto tvorů pečlivě rozmístit kočičí rodiny, pokud mají navázat přátelství a získat body.
Event modul přidává události, které pozměňují pravidla a způsoby, jak získávat body. Díky tomu se můžete těšit na novou plejádu výzev, protože každé kolo budete muset upravovat své strategie a plánovat, jak je nejlépe využít, aby se pravidla změnila ve váš prospěch.
Ostrov koček je kompetitivní společenská hra , v níž budete klást dílky koček do čtvercové sítě a vybírat karty z kolující nabídky. Možnost sledovat různé strategie přinese výzvu i zkušeným hráčům, hra však nabízí také sólovou variantu a zjednodušený režim pro rodinné hraní.
Jste ušlechtilí zachránci prastaré populace divokých koček z jejich domovského ostrova, k němuž míří obávaný arcimág Vegh Černoruký. Každou kočku představuje unikátní dílek. Vy musíte vymyslet, jak jich na loď naložit co nejvíce a pokud možno přitom udržet kočičí rodiny pospolu. Budete muset své zdroje vynakládat uvážlivě, bedlivě zkoumat ostrov pomocí karet objevů, zachraňovat kočky hledat poklady, přátelit se s mystickým plemenem oshaxů a plnit nejrůznější úkoly. Každý z nich vám může přinést body, stejně jako dobře naložená loď s rodinami pohromadě!
Autor hry Frank West
Jazyk ENG
Počet hráčů 1-4 (6)
Herní doba 60-90 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

The Isle of Cats: Kittens + Beasts

The Isle of Cats: Kittens + Beasts

Rozšíření rodinné hry Ostrov koček (Isle of Cats)

Podobné zboží

Roloval nahoru