Sound Box

HOG015

Nové zboží

Kooperativní hra vhodná na párty

Skladem

529 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Horrible Guild

Sound Box je kooperativní párty hra pro 4 až 7 hráčů, ve které posloucháte své přátele, jak vydávají podivné zvuky a snaží se vás přimět uhodnout nejrůznější pojmy!

Na začátku každého kola položíte na hrací desku karty se zvuky a z pytlíku si vytáhnete očíslovaný žeton, abyste zjistili, který z nich je přiřazen vám. Dejte si na čas a vymyslete dokonalý zvuk, který bude reprezentovat vaši kartu: budete muset tento zvuk napodobit, abyste hádajícímu napověděli svůj pojem. Pokud jste naopak Hádajícím, vaším úkolem bude poslouchat zvuky v podání Zvukařů.
Na začátku časovače začnou všichni Tvůrci zvuků předvádět své zvuky... současně! Už jste někdy slyšeli zvuk útoku obřího monstra bojujícího s kytarovým hrdinou za bouřlivé noci během tenisového zápasu? No, něco takového se vám určitě může stát! Když vyprší časovač, snaží se Hádankář najít co nejvíce zvukových karet, jednu po druhé! Na hrací ploše je více karet než zvuků, které vydávají Zvukaři. Podaří se vám je všechny najít? Za každý správný odhad získáte 1 bod, ale pokud se spletete, kolo okamžitě končí.

V každém kole bude hádat jiný hráč. Pokud v průběhu dalších kol získáte dostatek bodů, abyste se dostali na konec Zvukové stopy, vyhrávají všichni hráči. Ale pozor, každá karta zvuku, která zůstane na konci každého kola neuhádnutá, vás připraví o život v závislosti na očíslovaném žetonu, ke kterému je přiřazena, a pokud se vaše značka srdce dostane na konec své dráhy, všichni hráči prohrají!

Autor hry Hjalmar Hach, Lorenzo Silva
Jazyk ENG
Počet hráčů 4-7
Herní doba 30-45 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Sound Box

Sound Box

Kooperativní hra vhodná na párty

Podobné zboží

Roloval nahoru