Marvel Champions: karetní hra - Vzestup Red Skulla

BF256

Nové zboží

Rozšíření kooperativní živoucí karetní hry Marvel Champions

Skladem

989 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Blackfire

Toto rozsáhlé rozšíření s 265 kartami postaví vás a vaše přátele proti zločinnému Red Skullovi, silám Hydry a množství chladnokrevných žoldáků v jejich službách. Vzestup Red Skulla obsahuje pět nových, navzájem propojených scénářů, které dohromady tvoří dobrodružný příběh plný akce a představují skutečnou výzvu i pro ty nejsrdnatější hrdiny! Přežijete při četných zkouškách, odoláte nástrahám a odvrátíte Vzestup Red Skulla?

Marvel Champions: Karetní hra je kooperativní živoucí karetní hra (Living Card Game®), při které se vžijete do rolí nejmocnějších hrdinů světa. Tato základní sada umožňuje až čtyřem hráčům zmařit společnými silami ďábelské plány tří různých padouchů! Objevte mimořádné schopnosti, postavte se silám zla a zažijte svět Marvelu jako nikdy předtím. Protože se jedná o živoucí karetní hru (Living Card Game®), jsou pravidelně vydávány rozšiřující balíčky s novými hrdiny, padouchy, výzvami a dobrodružstvími, které důkladně otestují schopnosti všech šampiónů!

Autor hry Michael Boggs, Nate French, Caleb Grace
Jazyk CZ
Počet hráčů 1-4
Herní doba 45-90 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Marvel Champions: karetní hra - Vzestup Red Skulla

Marvel Champions: karetní hra - Vzestup Red Skulla

Rozšíření kooperativní živoucí karetní hry Marvel Champions

Insert pro hru  Marvel Champions: Karetní hra- Vzestup Red Skulla  ( Marvel Champions: The Card Game - The Rise of Red Skull )

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru