Enchanters: As Above So Below

MYT010

Nové zboží

Rozšíření fantasy karetní hry Enchanters

Skladem

339 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Mythic Games
Rozšíření As Above So Below pro fantasy karetní hru Enchanters obsahuje dva zcela nové unikátní balíčky království s 25 kartami
Ve fantasy karetní hře Enchanters si vytvoříte artefakt a v každém tahu ho vylepšujete. Každá karta, kterou si vezmete, si zachová část své síly. Když zesílíte, můžete se postavit silnějším příšerám, a pokud dobře plánujete, můžete dokonce porazit draka.
Ve hře se hráči střídají a vydávají se na výpravy, přičemž sbírají karty z cesty a platí za ně krystaly. Získané karty se umisťují na hromádky, přičemž například "Dlouhý meč" patří na hromádku předmětů a karty jako "Oheň" na hromádku kouzel; dohromady tyto karty vytvářejí "Ohnivý dlouhý meč" a karty udělují jak dočasné bonusy (horní ikony a dovednosti), tak trvalé (spodní ikony). Hráči mohou útočit na blížící se nestvůry a porazit je v jednoduchém bojovém střetnutí a získat tak body. V boji porovnáváte svou obranu se silou nestvůry a určujete, zda obdržíte poškození. Poté musíte nasbírat tolik útoků, kolik je zdraví příšery, abyste ji porazili. Poražené karty si uchováváte jako trofeje.
Čas od času si odpočinete ve vesnici, abyste získali krystaly nebo si vyléčili zranění. Pokud tak učiníte, odhoďte první kartu z dráhy cesty. Na konci každého tahu doplňte dráhu cesty na šest karet.
Hra končí, když si vezmete nebo odhodíte poslední kartu.
Autor hry Rafał Cywicki
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-4
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Enchanters: As Above So Below

Enchanters: As Above So Below

Rozšíření fantasy karetní hry Enchanters

Podobné zboží

Roloval nahoru