Age of Thieves

GAL006

Nové zboží

Fantasy desková hra

Skladem

1 459 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Galakta
Age of Thieves je fantasy strategická desková hra, která se odehrává na severním okraji mocného císařství, v přístavním městě Hadria. Každý hráč se v této hře stává zlodějským mistrem, který se pokouší o nejodvážnější akci své kariéry. Cílem hry je proniknout do císařského paláce a zmocnit se císařského klenotu, vzácného symbolu vládnoucí dynastie. 

To ale není konec hry. Následně se musí zloděj pokusit uniknout z města. A to není vůbec snadné - ulice hlídá městská stráž a také zkušení kapitáni, kteří jsou schopni odhalit jakýkoliv zločinecký trik. 

Hráči mohou během hry využít jedinečné schopnosti svých zlodějů a různé akční karty, které představují manévry, alchymistické lektvary nebo složitá zařízení inspirovaná vizionářskými myšlenkami renesančních vynálezců. 

Vítězem se nakonec stane ten zloděj, jemuž se podaří uniknout z města jednou ze čtyř bran i s císařským klenotem - či jinou hodnotnou kořistí. Naopak každý, kdo zůstane uvnitř městských hradeb, bude lapen a uvržen do podzemí města Hadria a jeho jméno bude vymazáno z análů všemocného zlodějského cechu. 
Autor hry Sławomir Stępień
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-4
Herní doba 90 min
Minimální věk 14+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Age of Thieves

Age of Thieves

Fantasy desková hra
Rozšíření fantasy deskové hry

Podobné zboží

Roloval nahoru