Mini Express: Vlakem kolem světa

BOBR008

Nové zboží

Rozšíření strategické vláčkové hry Mini Express přinášející čtyři nové mapy

Skladem

849 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
BoardBros

Rozšíření ke hře Mini Express přináší 4 nové mapy (Velká Británie, Taiwan, Japonsko, Španělsko). Každá z nich nabídne unikátní zážitek, který zpestří také volitelné přídavné moduly (podobné jako Zlatý hřeb na mapě USA a Přístavy na mapě Evropy).

Rozšíření Mini Express: Vlakem kolem světa přináší dvě nové oboustranné mapy. Na mapě Velké Británie budete budovat podzemku v Londýně a využívat trajekty. Na Taiwanu na vás bude čekat stavění tunelů skrz horské oblasti a spolupráce s japonskou vládou, která slibuje velké odměny, ale není bez rizika. Na mapě Japonska se budete snažit pospojovat všechny 4 japonské ostrovy, k čemuž vám pomohou mosty a trajekty. Ve Španělsku vás čeká období přerodu z parních regionálních vlaků k vysokorychlostní železnici, která křižuje celou zemi.

Kromě nových map v rozšíření najdete i menší moduly (např. skrytý extra pozitivní nebo negativní vliv v jednotlivých společnostech na začátku hry, přídavnou desku pro extra dlouhé tratě, dynamické pořadí hráčů či třeba desku zdanění).

Autor hry Mark Gerrits
Jazyk CZ
Počet hráčů 1-5
Herní doba 45 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Mini Express: Vlakem kolem světa

Mini Express: Vlakem kolem světa

Rozšíření strategické vláčkové hry Mini Express přinášející čtyři nové mapy

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru