Railways of the World (10th Anniversary Edition)

EGG003

Nové zboží

Monumentální vláčková hra

Zboží již není skladem

2 499 Kč vč. DPH

Share:

Railways of the World (10th Anniversary Edition) je nové vydání základní hry z populární série Railways of the World poprvé publikované jako Railroad Tycoon v roce 2005. Toto vydání přináší do hry nové prvky a zároveň aktualizuje ty původní a to jak uhlazením herních mechanismů, tak větší přehledností a lepším grafickým zpracováním.

Ve hře se znovu vrátíte do století páry, kde společně s vaší první lokomotivou (podobně jako lokomotiva John Bull v roce 1831) a vaší vizí postupně budujete stále hustší železniční síť. Propojte New York s Chicagem, získejte hromady peněz, zdokonalujte lokomotivy, expandujte po Severní Americe a vybudujte mezikontinentální železnici!

Nová základní hra Railways of the World (10th Anniversary Edition) obsahuje řadu lokomotiv, přes dvě stovky dílků tratí, 150 miniatur vláčků, peníze, dluhopisy a další komponenty, které využijete téměř u všech her ze série Railways of the World. Ve hře je dále k dispozici gigantická herní deska v podobě mapy východní části USA (114 x 91 cm) a samostatná mapa Mexika.

Autor hry Glenn Drover, Martin Wallace
Jazyk ENG
Počet hráčů 2-6
Herní doba 120 min
Minimální věk 10+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Railways of the World (10th Anniversary Edition)

Railways of the World (10th Anniversary Edition)

Monumentální vláčková hra

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru