Mláďata z Divukraje

RX0215

Nové zboží

Dětská a rodinná hra, která perfektně zachycuje atmosféru populárního Divukraje

Skladem

1 099 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Rexhry
Mláďata z Divukraje  jsou rodinná hra, která perfektně zachycuje atmosféru populárního Divukraje a ponechává si z ní nejdůležitější mechaniky, jedinečné téma a nádherné ilustrace. Všechny části hry jsou ovšem přizpůsobené tomu, aby si tuto hru mohli zahrát i malé děti se svými rodiči. Navíc je v Mláďatech z Divukraje pořád dost původní hry na to, aby bavila i rodiče, kteří mají nahranou její dospěláckou verzi.
Hráči stále sbírají suroviny, získávají nové karty, které mohou vyložit, a skládají kombinace karet přinášející výhody či vítězné body. Hru ale nekomplikuje řetězení karet, události a další mechaniky, které nejsou pro jádro Divukraje nutné. Není tedy třeba obávat se přílišného osekání ani vyprchání jedinečného ducha Divukraje, vše je prostě jen vybroušené tak, aby hru pochopil i prvňáček.
Mláďata z Divukraje si zahrajete až ve čtyřech hráčích a hotovo budete mít do necelé hodiny. Samozřejmě vás čekají roztomilá (ale ne kýčovitá) zvířátka a pohodová atmosféra divotvorného lesa, kterou v žádné jiné hře nenajdete. Pokud máte doma malé deskovkáře nebo děti, které objevení našeho krásného koníčku teprve čeká, není proč váhat! 
Autor hry James A. Wilson, Clarissa A. Wilson
Jazyk CZ
Počet hráčů 1-4
Herní doba 45 min
Minimální věk 6+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Mláďata z Divukraje

Mláďata z Divukraje

Dětská a rodinná hra, která perfektně zachycuje atmosféru populárního Divukraje

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru