BrainBox - Harry Potter

BF400

Nové zboží

Originální společenská hra navržená pro zapojení celé rodiny

Skladem

379 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Blackfire

Brainbox je originální společenská hra navržená pro zapojení celé rodiny do hry. Pomáhá procvičovat paměť, zlepšovat pozorovací schopnosti a přináší mnoho zajímavých skutečností o rozličných tématech.

V každém Brainboxu najdete 55 karet, pravidla, přesýpací hodiny a kostku.

Každá karta obsahuje obrázky a krátké texty na jedné straně a k nim vymyšlené otázky na straně druhé. Jeden hráč vždy 10 vteřin pozoruje vybranou kartu, další hráč následně hodí kostkou a podle čísla, které padne, položí "pozorovateli" ke kartičce otázku. Správná odpověď vyhrává kartičku jako vítězný bod.

BrainBox – Harry Potter je verze hry založená na populární licenci. Jak dobře si pamatujete události z filmů o Harry Potterovi? Vyzvěte sebe a své přátelé ve hře plné důvtipu a nutné dávky paměti a podrobte se zkoušce smyslu pro detail a kouzelnické náležitosti. Hra obsahuje karty s obrázky scén ze všech osmi filmů o Harry Potterovi, oblíbenými postavami, památnými momenty a nezapomenutelnými citáty, a navíc speciální karty obsahující vše od Nebelvíru po Ministerstvo kouzel. Tato hra je skvělou zábavou pro všechny ctižádostivé mladé čaroděje a čarodějky.

Jazyk CZ
Počet hráčů 1
Herní doba 10 min
Minimální věk 8+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

BrainBox - Harry Potter

BrainBox - Harry Potter

Originální společenská hra navržená pro zapojení celé rodiny

Podobné zboží

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Roloval nahoru