Únikovka Junior: Uvězněni ve vesmíru

AL216

Nové zboží

Kniha plná hádanek 

Skladem

199 Kč vč. DPH

Share:

Výrobce
Albi
Tvůj věrný parťák robot Portík tě právě teleportoval do roku 3144. Tým astronautů na průzkumné misi přestal podávat hlášení a panuje podezření, že za tím stojí obyvatelé planety Hyena. Za pár okamžiků už bude pozdě! Tvůj úkol? Pomoci členům posádky, bezpečně je dopravit zpět na jejich planetu a uniknout dřív, než se časoprostorová brána uzavře.
Populární karetní dospělácké únikovky jsme uzpůsobili do knih pro naše juniorské děti. Knihy jsou pro děti přijatelnou a přehlednou formou pro hraní únikové hry.
Kniha Únikovka Junior - Uvězněni ve vesmíru je plná hádanek, které mohou děti luštit samy ale i s rodinou či kamarády. Nepotřebují k tomu žádné konkrétní znalosti. Klíčem k úspěšnému vyluštění hádanek je nejen logické myšlení a týmová práce, tak i udržení pozornosti a schopnost dělat rozhodnutí.
Na útěk (rozluštění hádanek) budou mít děti 30, respektive 60 minut, podle zvolené úrovně obtížnosti, stejně jako je tomu v únikových hrách pro dospělé. Součástí knihy jsou i nápovědy a řešení. Obavy z náročnosti a případné nevyluštění nejsou na místě. Robot Portík je vždy připraven poradit.
Upozornění: Kniha obsahuje i vystřihovací prvky, které pomáhají při plnění úkolů a rébusů. Jedná se tak o jednorázovou hru. Ale o to lepší zážitek budou děti z únikovky mít!
Jazyk CZ
Počet hráčů 1+
Herní doba 30-60 min
Minimální věk 9+

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Únikovka Junior:  Uvězněni ve vesmíru

Únikovka Junior: Uvězněni ve vesmíru

Kniha plná hádanek 

Podobné zboží

Roloval nahoru